Over mij

Even voorstellen

Ik ben Noémi van Duijvenbode.

Mijn missie is om organisaties te helpen voorkomen dat werknemers uitvallen, zodat de impact van verzuim plaats kan maken voor voldoening, positieve samenwerking en mentale veerkracht. Waarom? Omdat ik een natuurlijke drive heb om van betekenis te willen zijn. Voor jou als organisatie. Voor jou als medewerker.

Ik geloof sterk in het belang van zelfbewustzijn, het begrijpen van persoonlijke drijfveren en talenten, en het maken van weloverwogen loopbaankeuzes die hierop aansluiten. Evenals het creëren van een gezonde persoonlijke energiebalans, waarbij het streven naar perfecte balans (een rechte lijn zonder uitschieters- hetgeen niet bestaat) wordt vervangen door het leren bewust terugvinden van het persoonlijke evenwicht. En dat is voor iedereen anders.

Ik ben overtuigd van de kracht van samenwerking tussen organisaties en medewerkers om de verontrustende verzuimcijfers als gevolg van mentale klachten te verlagen. Ik geloof dat de impact het grootst is wanneer beide partijen zich bewust zijn van zowel de uitdagingen (zoals burn-out) als de voordelen (zoals veerkracht) die hieruit voortvloeien. Door gezamenlijke inspanningen kunnen organisaties hun talent behouden in een uitdagende arbeidsmarkt, terwijl medewerkers mentaal veerkrachtig en bewust verder kunnen groeien.

Ervaring

Na 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening bij diverse organisaties, heb ik me toegewijd aan het volgen van opleidingen en trainingen gericht op loopbaanontwikkeling, burn-out preventie en coaching.

Vanuit mijn achtergrond in projectcontrol, procesoptimalisatie en -advies, aangevuld met 10 jaar ondernemerschap, kan ik een unieke combinatie van vaardigheden bieden. Daarnaast heb ik een diepe motivatie om mijn expertise in te zetten voor iets waar mijn hart echt naar uitgaat: het helpen van mensen en organisaties bij het voorkomen van onnodige uitval op het werk.

Deze stap heeft me niet alleen professioneel vervuld, maar ook persoonlijk. Het geeft me voldoening om anderen te begeleiden bij het ontdekken van hun talenten, het vinden van balans en het creëren van een werkomgeving waarin ze kunnen gedijen.

Met mijn achtergrond, passie en toewijding richt ik me nu op het ondersteunen van individuen en organisaties in hun streven naar gezonde, productieve en bevredigende werkervaringen.

Kwaliteit & Opleidingen

Omdat ik het belangrijk vind om kwaliteit te waarborgen, ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de NOLOC (Nederlandse Orde van Loopbaan Coaches) en zijn mijn opleidingen geaccrediteerd door de NOBCO. Voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling volg ik opleidingen, trainingen, intervisie en lees ik vakliteratuur.

Daarnaast ben ik aangesloten bij Kickor, hét platform voor talentmanagement van jongeren, voor studie-, loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling vanuit Talent.

2e spoorcoach training Eliane van Beukering

Stress |Burn-out coaching volgens de CSR Methode(CSR Expertisecentrum Stress-Veerkracht)
TMA Team Professional -Opleiding en Certificering (TMA -The Talent Company)
TMA Certified Professional- Opleiding en Certificering (TMA -The Talent Company)
Post-Hbo opleiding tot Professioneel Coach (Balansgroep- EQA erkend op practitionar niveau)
Omgaan met hoogsensitiviteit (5-daagse training bij Saskia Klaaysen)

 

{

“I have been helped by this conversation/coaching process more than my coaching question was. Thanks to this course, I got to know myself better than before. I learned to control my emotions, listen to my interlocutor, and not hesitate to speak out, control my time, set preferences for my goals. Learned how I can operate in the Dutch labor market, how to look for a job, and courses. When we started the course, I did not expect that we would achieve such results. I’m really satisfied! I was more than seen and understood by the coach. Sometimes she saw me better than I saw myself.
After each meeting, my self-confidence and mood increased, I felt happier.”

S.H.
{

“Noémi is rustig en heeft mij eerst op mijn gemak laten voelen. De sfeer was veilig en al snel vertrouwd, waardoor ik meer ben gaan vertellen. De coachvraag is denk ik voor 90% wel behaald! Ik kan beter mijn gevoel en wensen aangeven. Ook weet ik beter wat er van mij verwacht word. Dit voelt erg fijn, ik ervaar niet meer zo erg die pieken van stress. Na de gesprekken kreeg ik altijd een samenvatting of een extra opdracht, ik had het gevoel dat Noémi mij continu aan het begeleiden was. Ze was altijd goed ingelezen op mijn opdrachten, wist het uit haar hoofd soms nog beter dan ik wat ik had ingestuurd. Noémi wist goed wat ze in een sessie wilde bereiken en hoe, maar kon ook schakelen als er iets anders ging met mij om zo nog beter te helpen.”

L.D.
{

“Ik voelde me gezien en begrepen door de coach. Noémi voelde haarfijn aan wanneer er momenten of onderwerpen waren die ik liever vermijdde. Ze wist hierbij aan te blijven sluiten, door te vragen en te confronteren. Hierin werd ik uitgedaagd het aan te gaan of mijn grens aan te geven. Noémi hield de lijn van het gesprek goed vast. Waar ik het kwijt was, wist ze mij weer terug te leiden en vragen te stellen waardoor ik verbanden kon leggen. Ik heb gemerkt dat je onderwerpen die in eerdere sessies zijn besproken kan koppelen aan dat wat op dat moment besproken wordt of nodig is. Dit toont dat je geïnteresseerd en betrokken bent, dat vond ik heel fijn om te merken.”

H.D.
{

“Noemi is een erg fijne coach. Ze luistert altijd aandachtig en geeft je niet het gevoel dat ze oordeelt over jouw antwoorden en je innerlijke worstelingen. We begonnen het traject met een coachvraag om mij verder op weg te helpen, want ik zat een beetje vast. Sommige dingen heb ik nooit hardop durven uitspreken, wat ik bij haar wel heb gedaan. Dankzij haar sessies heb ik bepaalde inzichten en middelen gekregen om mijn worstelingen aan te pakken. Deze inzichten hebben ook geholpen om mijzelf beter te begrijpen door te realiseren waar bepaalde gedachtes en of gedragingen vandaan kunnen komen. Gaandeweg het traject, leerde niet alleen ik mezelf beter kennen maar ook Noémi mij ook. Ze kreeg door dat er meerdere aspecten in mijn leven waren wat mij op dat moment tegenhield.  Dit werd gelukkig meegenomen in de vervolgsessies, zodat ik er het meeste voor mezelf uit heb kunnen halen. “

Y.L.

Kennismaking

Graag nodig ik je uit om tijdens een telefonisch gesprek samen te verkennen wat jouw organisatie nodig heeft en hoe Anders VERDER aan deze doelen kan bijdragen.