Personal coaching

anders verder

Coaching is persoonlijk…

Lukt het je niet om alle ballen in de lucht te houden? Ervaar je stress in je dagelijks leven? Of zou je gewoon wat meer vanuit ontspanning willen leven?
Dan is het personal coaching-traject iets voor jou!

De coachvraag

Dit traject begint met het formuleren van een coachvraag.
Waar wil je mee aan de slag? Het gaat immers om jouw persoonlijke ontwikkeling. Een duidelijke coachvraag helpt ons met het doelgericht aanpakken van het probleem.

Om dit goed te doen, brengen we in kaart wie jij precies bent. Dat kan soms best lastig zijn. Met verschillende methodes onderzoeken we wat je talenten en kwaliteiten zijn, maar we gaan ook op zoek naar je valkuilen. Dat kan best confronterend zijn, maar het is ook de enige manier om je belemmeringen uit de weg te krijgen.

Methodes en vormen

Als we samen in kaart hebben gebracht wie je bent en wat je uitdagingen zijn, gaan we in de praktijk aan de slag! We combineren verschillende wetenschappelijk onderbouwde methodes om steeds een stapje dichterbij jouw doel te komen.

Je maakt – afhankelijk van jouw coachvraag – praktische opdrachten, testen over je drijfveren en competenties en we doen verschillende spelletjes om belangrijke inzichten te krijgen. Al deze methodes helpen je om te achterhalen waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe je dat kan veranderen.

De resultaten

Aan het eind van het traject doen we een evaluatie. In hoeverre heb je antwoord op je coachvraag? Wat heb je allemaal geleerd? En hoe ga je verder? Je weet wat je valkuilen zijn en hebt handvatten om te voorkomen dat je erin stapt. 

In dit traject kun je kiezen voor de slotrapportage. Dit is een document waar je de rest van je leven iets aan hebt. Je kunt je hele traject erin teruglezen, met je vragen, uitdagingen en je ontwikkeling. Een document om altijd op terug te kunnen vallen!

Herken je je in het volgende?

Wil jij:

=

Veel stress en drukte

=

Te veel ballen hoog willen houden

=

Geen rust in je lijf

=

Alles voor je uit schuiven

=

Belemmeringen wegnemen

=

Jezelf ontwikkelen

=

Valkuilen kunnen herkennen

=

Voor jezelf kiezen

=

Anders Verder?

Kennismaking

Graag nodig ik je uit om tijdens een telefonisch gesprek samen te verkennen wat jouw organisatie nodig heeft en hoe Anders VERDER aan deze doelen kan bijdragen.

Copyright 2022 © Anders Verder
Algemene Voorwaarden